Labyrinth 2 HD

Labyrinth 2 HD 1.4.0

Plezante hindernisbaan op je iPad

VOOR

  • Realistische 'tafels'
  • Mooie geluidseffecten
  • Gevarieerde speelstijl

TEGEN

  • Tikkeltje frustrerend

Uitmuntend
8

Labyrinth 2 HD is een populair flipper/rol- en behendigheidsspel met één simpel doel: rol een balletje naar een doel, langs talloze hindernissen en valkuilen.

Het concept van Labyrinth 2 HD lijkt eenvoudig maar de uitwerking van dit spel is erg goed, waardoor het blijft boeien. Elk niveau is compleet anders en de obstakels ook. Zo moet je niet alleen het balletje langs hoekjes zien te rollen maar krijg je te maken met kanonnen, bumpers, deuren, meerdere ballen in één tafel en nog veel meer. Labyrinth 2 HD lijkt af en toe zowaar op een flipperkast.

De 'tafels' in dit spel zien er prachtig uit. Beweeg je je iPad ,dan verandert het perspectief (je kijkt 'om de hoek') en daarmee de schaduwen van de houten randjes. Ook het geluid is goed uitgewerkt: dankzij de metaal-achtige plofjes van het balletje voelt deze daadwerkelijk zwaar aan.

Labyrinth 2 HD is meer dan het balspelletje in een glazen doosje (je koopt ze vaak voor een euro uit een automaat). Dankzij de vele extra's, waaronder de multi-ball, combineert dit spel puzzel-elementen met leuke flipper-actie. Wees niet bang voor de incidentele momenten van frustratie: Labyrinth 2 HD is té verslavend om te laten liggen.

Meeste downloads Bordspellen voor iphone

Meer
Labyrinth 2 HD

Download

Labyrinth 2 HD 1.4.0

Beoordelingen about Labyrinth 2 HD